Szépségápolás

Az exkluzív bőrápolási módszer, a Méthode Jeanne Piaubert

Az exkluzív bőrápolási módszer, a Méthode Jeanne Piaubert

Amikor belépünk a Méthode Jeanne Piaubert Szépségintézet ajtaján, - amely Párizs szívében, a Rue Saint Honoré 199-es szám alatt található – szinte mennyei béke tölt el minket, amely teljes mértékben a szépségápolást és a teljes kikapcsolódást szolgálja: a test és a lélek tökéletes harmóniáját. A barátságos környezet, a finom és egyszerű dekoráció, amely egyszerre elegáns és kényelmes is, rendkívül kellemes meghitt hangulatot árasztanak.

Egy Méthode Jeanne Piaubert kezelés során felfedezhetjük a Márka szakértelmét és megismerhetjük azt az exkluzív és egyedi bőrápolási folyamatot, amelyben a teljesítmény és az élvezet minden esetben nagyszerűen ötvöződik. A Méthode Jeanne Piaubert Szépségintézet minden vendégét barátságosan fogadja: személyre szabott diagnózist és ehhez illeszkedve egy speciális kezeléssort állít fel, amelyet a szakmailag kiválóan felkészült „dermoplastic terapeuták” végeznek el. Ők mindannyian azért vannak ott, hogy figyeljenek a vendégek igényeire, és megfelelő tanácsokkal lássák el őket.
 
Minden egyes bőrápoló kezelés, a szakértő kezek által elvégezve tökéletesen személyre szabott, az optimális hatás érdekében mindig megfelel a vendég adott időpontban fennálló igényeinek. A Szépségintézetben értékes tanácsokkal és javaslatokkal látják el a vendégeket, és segítséget nyújtanak abban is, hogy hogyan használják a termékeket, hogy azokkal a legnagyobb és legtartósabb hatást érhessék el. Rendkívül hatékony kozmetikai termékek, hiszen a Szépségnek megvan a saját Módszere
 
Semmi sem hasonlítható össze a Szépségszalonokban kapható kezelésekkel, de a mindennapos, alkalmanként csak néhány percig tartó bőrápolás sokkal többet ér, mint néhány óra most és aztán a következő kezelésig pedig semmi. Ugyanúgy, ahogyan a sportban, nem várhatunk eredményt a rendszeres ápolás nélkül. Mindössze napi tíz perc – és egy perccel sem több – még a legelfoglaltabb hölgy napirendjébe is beilleszthető.
 
A „Dermoplastic Active” módszer nevében is hordozza az aktív szót, aminek természetesen megvan a magyarázata. Jeanne Piaubert mindig bíztatta a hölgyeket, hogy törődjenek magukkal, és annak érdekében, hogy a módszer hatása otthon is elérhető legyen speciális termékeket, praktikus használati módokat és egy négy pontból álló programot alkotott:
 
1.          előkészítés
2.          stimulálás
3.          ápolás
4.         megerősítés
 
Az alapítójához hűen, a Méthode Jeanne Piaubert mára egy teljes termékvonalat kínál a műremeknek is beillő arc- és testápoló termékeiből. Ezek a termékek, amelyek varázslatos textúrával rendelkeznek a Márka saját laboratóriumában kerülnek kifejlesztésre. Minden egyes formulát szigorúan tesztelnek: a hatékonysági teszteken túl tolerancia és bőraffinitási teszteken esnek át, hogy csökkenhessék az allergiás reakciók kockázatát. Így a vásárlók a megbízható, kockázatmentes termékeknek köszönhetően teljes biztonságban érezhetik magukat.

Ajánlom ezt a cikket egyik ismerősömnek »